Over ons

Hoi! Ik ben Esther

 

Voordat ik Boender Managementondersteuning oprichtte in 2016 heb ik jaren als managementassistente bij grote én kleine bedrijven gewerkt. Hier heb ik uiteenlopende projecten ondersteund. Ik heb geleerd te plannen, structureren en optimaliseren. Ook ben ik erachter gekomen dat administratie, projectmanagement, officemanagement, procesoptimalisatie, maar vooral de allround ondersteuning mij goed ligt. 

Een best breed aanbod, maar ik weet ook goed waar mijn kracht niet ligt. Gelukkig heb ik daar inmiddels wel de juiste connecties voor verzameld. Linksom of rechtsom, het wordt altijd geregeld!

Ik haal ontzettend veel plezier uit dit veelzijdige werk. Het geeft mij de energie om heel flexibel, probleemoplossend en ondersteunend te zijn.

Studenten

 

Inmiddels ben ik niet meer alleen! Een aantal enthousiaste en ervaren HBO/WO studenten helpen mee met taken zoals projectbeheer, administratie, dataverwerking en nog veel meer. Zo werken we samen met u om uw bedrijf te begrijpen en oplossingen te bieden die perfect bij uw behoeften passen.

 

Ondersteuning nodig? Neem gerust contact op om eens  te sparren wat ik voor u kan betekenen!